İLÇEMİZDE "SAĞLIK İÇİN, HEPİMİZ İÇİN" EŞ ZAMANLI DENETİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
İLÇEMİZDE
Tarih : 07-08-2020 42 defa incelendi

Türkiye genelinde eş zamanlı düzenlenen koronavirüs denetimi Ergani’de de gerçekleştirildi Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sn. Abdulselam ÖZTÜRK’ ün kontrolünde ilçede gerçekleştirilen denetimlere İlçe Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri katıldı. Denetimlerde Bilim Kurulu tarafından belirlenen kurallara ve alınması gereken önlemlere ilişkin sorumlulukların yerine getirilip getirilmediği kontrol edildi. İlçemiz genelindeki iş yerleri, kültürel aktivite yerleri ve toplu ulaşım araçları gibi birçok nokta kolluk kuvvetleri ve uzman ekiplerce denetlendi. Salgın tehlikesinin devam ettiğini belirten Kaymakam ÖZTÜRK “Koronavirüs salgını ile mücadelede üzerimize düşen toplumsal sorumlulukları yerine getirmek için gayret göstermeliyiz. Salgını hafife almamalı ve İçişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Bilim Kurulunun belirlemiş olduğu kurallara dikkatle uymalıyız. Gerekli hassasiyeti gösterirsek bu zor günleri geride bırakacağımıza inanıyorum.” dedi.