İlçemizde "Sağlık İçin Hepimiz İçin" Mottolu Eş Zamanlı Denetim Gerçekleştirildi
İlçemizde
Tarih : 07-09-2020 14 defa incelendi

İlçemizde, Türkiye geneli eş zamanlı olarak gerçekleştirilen “SAĞLIK İÇİN, HEPİMİZ İÇİN” mottolu koronavirüs denetiminin üçüncüsü Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sn. Abdulselam ÖZTÜRK’ ün kontrolünde gerçekleştirildi. Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sn. Abdulselam ÖZTÜRK ile tüm daire amirleri ve muhtarlar “SAĞLIK İÇİN, HEPİMİZ İÇİN” mottolu genel koronavirüs denetimlerine katıldı. Ergani Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Sn. Abdulselam ÖZTÜRK ile Zabıta, Emniyet, Jandarma ekipleri ve muhtarlar tarafından gerçekleştirilen yaşamın tüm alanlarını kapsayan denetimlerde; hijyen, maske ve sosyal mesafe kurallarına ilişkin uyarılar yapılarak, kurallara riayet etmenin önemi vurgulandı.