DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU

DESTEK HİZMETLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

2014 YILI FAALİYET RAPORU

I.GENEL BİLGİLER

Belediyemiz destek hizmetleri müdürlüğü olarak 2014 yılı içerisinde yapmış olduğumuz ve yapılacak olan faaliyetler sırasıyla aşağıda belirtilmiştir.

II.AMAÇ VE HEDEFLER

Belediyemiz    bakım  onarım istasyonu olarak kullanılan ve araç parkı olarak kullanılmakta olan alanımızın ihtiyaca cevap verebilecek şekilde düzenlenmesi için mevcut bulunan  alan içerisinde yeni bir makine ikmal parkı yapılaması için gerekli çalışmalar başlatılmış olup söz konusu iş proje aşamasındadır.

III.FAAYETLERE İLŞKİN BİLGİ VE DEĞERLENDİRMELER

Belediyemizin temizlik işlerinde çalıştırılmak üzere belediyemiz tarafından iki adet  KARCHER marka 50 mc yol süpürge aracı  DMO kanalı ile alınarak temizlik  işleri bünyesinde çalışmalara katılmıştır. Aynı zamanda yine temizlik işlerinde kullanılmak üzere 4 adet KARCHER marka yaprak toplama makinesi ve 1 adet GLUTTON marka yol süpürme aracı yine DMO kanalı ile alınarak araç filomuza katılmıştır.

IV.KURUMSAL KABİLİYET VE KAPASİTENİN DEĞERLENDİRİLMESİ

Belediyemiz temizlik işleri müdürlüğü bünyesinde ve bu yıla kadar ihtiyacı duyulan çöp yıkama konteyner aracı ve 20+1 M3 lük sıkıştırmalı çöp kamyonu aracı’ da yapım aşamasında olup DMO  kanalıyla mart ayı sonuna kadar filomuza  katılacaktır.

V.ÖNERİ VE TEDBİRLER

Belediye başkanlığınca ilçemiz temizlik işlerinde kullanılmakta olan sıkıştırmalı çöp kamyonu sayısının yetersiz oluşundan dolayı 1 aracın birden fazla şöför eliyle kullandırılmak zorunda olduğumuzdan araçlar üzerinde oluşan arızaların arttığı gözlenmektedir.Yıl içerisinde yeni araçların filoya katılarak her şöförün sadece kendisinin kullanacağı bir aracı olması arızaların nispeten düşeceği kanaatindeyiz. 27.02.2015

Deniz SEVER

Destek Hiz. Müd.