Diyarkart Başvuruları Her Hafta Pazartesi Günleri Halkla İlişkiler Birimimizde Alınmaktadır

Halkımızın Diyarkart Ulaşım Kartlarını Ergani Belediyesi Halkla İlişkiler Birimine gelerek alabilmeleri için her hafta Pazartesi ve Salı Günü Diyarkart Sorumlusu personel bulunmaktadır. İNDİRİMLİ KARTLAR Gerekli Şartları Taşıyan Yolcular İndirimli Kartları Temin Edebilirler. DİYARKART ÖĞRENCİ ( İlköğretim - Lise - Üniversite Öğrencisi ) DİYARKART ÖĞRENCİ tarifesinden yararlanmak isteyen ilköğretim, lise ve üniversite öğrencileri, diyarkart öğrenci formunu doldurarak ve ilgili belgeleri Belediyemize gelen Diyarkart Sorumlusuna teslim ettikleri takdirde kartlarını alabilirler. İstenen Belgeler : • Kayıtlı oldukları okul ya da üniversitenin ilgili müdürlüklerinden en geç altı ay önce alınmış, mühürlü , imzalı öğrenci belgesinin aslı) • T.C kimlik no.yu içeren nüfus cüzdanı fotokopisi. Şayet nüfus cüzdanında vatandaşlık numarası belirtilmemiş ise nüfus kayıt örneği gerekmektedir. • Başvuru dilekçesi. • 2 adet vesikalık fotoğraf. • DİYARKART ücreti 5 TL. DİYARKART ÖĞRETMEN DİYARKART ÖĞRETMEN tarifesinden yararlanmak isteyen öğretmenler diyarkart öğretmen formunu doldurarak ve ilgili belgeleri Belediyemize gelen Diyarkart Sorumlusuna teslim ettikleri taktirde kartlarını aynı yerden teslim alabilirler. İstenen Belgeler : • Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlere verilen personel kimlik fotokopisi. • T.C kimlik no yu içeren nüfus cüzdanı fotokopisi. Şayet nüfus cüzdanında vatandaşlık numarası belirtilmemiş ise nüfus kayıt örneği gerekmektedir. • Başvuru dilekçesi • 2 adet vesikalık fotoğraf • DİYARKART ücreti 5 TL.