KAPALI SABİT SEMT PAZARI HALKIMIZIN HİZMETİNE SUNULDU

İlçemiz Adnan Menderes Mahallesi TOKİ mevkiinde kurulan Kapalı Sabit Semt Pazarı 1000 (bin) metrekare alan üzerinde inşa edilerek yurttaşların hizmetine sunuldu. Kapalı Sabit Semt Pazarı cadde ve sokaklarda kurulan semt pazarları yerine çağdaş, sağlıklı, yaşanabilir bir kent olma yolunda,  model olma özelliği taşıyor. Ek özellik olarak Engelli vatandaşların da rahatlıkla kullanabileceği şekilde tasarlanan Kapalı Sabit Semt Pazarı modern ve konforlu yönleriyle bölge insanının yağmur, çamur, toz gibi sıkıntılı ortamda alışverişlerine son vererek, rahat ve sağlıklı koşullarda alış veriş imkânı sağlıyor. Ergani halkı bu hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi ve Belediyemize teşekkürlerini ilettiler.

Bu doğrultuda Ergani Belediyesi, örnek olarak başlanan projenin devamında diğer mahallelere de Kapalı Sabit Semt Pazarı alanları oluşturulmayı hedefliyor.