YENİ YERLEŞİM YERİNE SAAT KULESİ İNŞA EDİLDİ

Yeni yerleşim alanı olan Yenişehir Sitesi kavşağında 10 metre yüksekliğinde saat kulesi inşa edildi.  Gövdesi çelik profilden oluşan saat kulesinin dört ayrı tarafında uydudan CPRS ile kendini güncelleyen dijital saat bulunmaktadır. Orta gövdesinde ışıklı reklam panosu ve hava sıcaklık termometresi yer almaktadır. Belediyemiz park bahçe ekibi kulenin daha gösterişli ve estetik görünmesi için etrafını renkli çiçeklerle süsleyerek, zemin ışıklandırmasını yaptı.

2015 yılında Ergani Belediyesi ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin ortak çalışması ile orta refüj ve peyzaj çalışmaları tamamlanan 30 metrelik imar yoluna, son olarak saat kulesinin de eklenmesi yeni yerleşim alanına modern ve şık bir görünüm kazandırdı.