ERGANİ BELEDİYESİ HALK TOPLANTILARINA SARAY MAHALLESİYLE BAŞLADI

Ergani Belediye Ramazan Kartalmış halk toplantısında yurttaşlarla bir araya geldi.

Kartalmış, düzenlenen halk toplantısında yurttaşlarla bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi ve yurttaşların sorun ile çözüm önerilerini dinledi. Saray Mahallesinde yapılan halk toplantısına Belediye Başkanının yanında Belediye Başkan Yardımcısı Gülistan Polat, Ergani DİSKİ Şube Müdürü Cengiz Kaymaz ve çok sayıda yurttaş katıldı. Toplantıya kadınlar yoğun ilgi gösterdi.

Toplantıda söz alan Belediye Başkanı Ramazan Kartalmış göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları ve yapacakları çalışmalar hakkında yurttaşları bilgilendirdi. Ergani halkı ile birlikte Belediyeyi yöneteceklerini ve halkla birlikte sorunların üstesinden geleceklerini belirten Kartalmış, “Toplantılarımızın amacı yaptığımız hizmetleri halkımızla paylaşmak, halkımızın eleştirilerini göz önünde bulundurarak var olan eksikliklerimize yurttaşlarla birlikte bir çözüm bulmaktır” dedi.

Ergani İçme Suyu Arıtma Tesisi ve Pompa İstasyonunun tamamlanarak Ergani’ye su verilmeye başlandığının müjdesini veren Kartalmış, “Su halkın malıdır, israf edilmemelidir halkımızdan rica ediyoruz kaçak su kullanılmaması konusunda duyarlı olsunlar” dedi.

Yurttaşların sorun, talep ve isteklerini tek tek dinleyerek var olan sıkıntıları en kısa sürede çözeceklerini belirten Kartalmış, halk toplantılarının düzenli bir şekilde tüm mahallelerde devam edeceğini söyledi.

Toplantı yurttaşların ikramları ile son buldu.