ENGELLİLER DERNEĞİ İLE PİKNİKTE BULUŞTUK

Engelliler Haftası dolayısıyla Engelliler Derneği ile Belediyemiz piknikte bir araya geldi.

Engelliler Derneği üyeleri, Ergani Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünce düzenlenen piknikte buluştu. İstasyon mahallesinde bulunan Ergani Belediyesi Aile Parkında düzenlenen etkinliğe Ergani Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Burcu Yıldırım, Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Şen, dernek üyeleri ve aileleri ile belediye görevlileri katıldı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesinin engelliler için tasarlanan rampalı araçları ile Aile Parkına getirilen engelli yurttaşlar, ilk olarak parkımızı gezdi. Ardından Belediyenin engelliler için düzenlediği piknik alanına geçildi. Burada engelli yurttaşların parkla ilgili yorum ve önerileri alındı. Yemek için hazırlık yapılırken, Engelli Derneği üyelerinin çalarak seslendirdiği ezgiler dinlendi.

Müzik eşliğinde ilerleyen etkinlikte mangal yapıldı ve yanında soğuk içecekler ikram edildi. Etkinlikte konuşan Ergani Engelliler Derneği Başkanı Mehmet Şen, Ergani Belediyesine böyle bir etkinlik düzenlediklerinden dolayı teşekkür ederek, “Ergani Belediyesi şimdiye kadar bizden desteğini hiçbir zaman esirgememiştir. Derneğimiz adına Belediyemize, böyle bir alanı Ergani’ye kazandırdığından dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz. En kötü günümüz böyle olsun. Bu etkinlikte emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyoruz “ dedi.

Etkinliğimiz, dernek üyeleri ile belediye görevlileri arasında geçen eğlenceli sohbetlerin ardından, Belediyemize bağlı Hilar Kültür Merkezi Müzik Grubunun seslendirdiği şarkılar eşliğinde sürdü. Engelli yurttaşlar geç saatlere kadar doyasıya eğlendikten sonra araçlarımızla evlerine bırakıldı.