SİTELER-TOKİ YOLUNA YENİ AĞAÇLAR EKİLDİ

Belediyemizin 2015 yılında yapımını tamamladığı yeni yerleşim yerindeki Siteler-TOKİ (30 metrelik) yolunda kuruyan ağaçlar sökülerek yerlerine yeni ağaçlar dikildi.

Belediyemizin 2015 yılında kaldırım, orta refüj ve peyzaj çalışmaları yürüttüğü 2 geliş 2 gidiş olmak üzere 3 km uzunluğundaki Siteler-TOKİ yolunda yapılan çalışmalar gözden geçirildi. Yapılan kontrollerde geçen sene yüklenici firma tarafından dikilen fakat konum ve hava koşulları sebebiyle zamanla kuruyan ağaçlar tek tek tespit edildi. Tespit edilen ağaçlar yüklenici firmaya bildirildi. Yüklenici firma tarafından kuruyan ağaçlar sökülerek yerlerine yenileri dikildi.

Kuruyan ağaçların yerlerine yenilerinin dikilmesi ile Siteler-TOKİ yolunda oluşan görüntü kirliliği giderilmiş oldu.