MAHALLELERİMİZE PARKE TAŞI DÖŞEMEYE BAŞLADIK

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü 2016 yılı yol yapım onarım çalışmaları kapsamında kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının startını verdi.

Ergani Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 2016 yılı hedeflerinde önüne koyduğu mahallelerde 172 bin m2 kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Bu yıl 172 bin metrekare kilitli parke taşı döşeme hedefi belirleyen Ergani Belediyesi, çalışmalara Kemaliye Mahallesinden başladı. Yurttaşlara rahat, huzurlu ve modern bir yaşam sunma ilkesi ile çalışmalarını aralıksız sürdüren Ergani Belediyesi, mahallelerde yaşanan zorlukları ortadan kaldırmak amacıyla 172 bin metrekare kilitli parke taşı döşemeye başladı. Kemaliye mahallesinde startı verilen çalışmalar, Namık Kemal, Fatih, Şirinevler ve İstasyon mahallelerinde devam edecek. Yol çalışmalarının bu yıl tamamlanması amaçlanıyor.

2015 yılı öncesi ilçe genelinde yapılan kilitli parke taşı döşemesi  420 bin metrekare iken; 2015 yılı içerisinde 300 bin metre karelik parke taşı döşemesi tamamlanmıştı;  2016 yılında ise hedeflenen 172 bin metrekare kilitli parke taşı döşemesi tamamlandığında son iki yılda yapılan kilitli parke taşı döşemesi, geçmiş yıllarda yapılan toplam kilitli parke taşı döşemesini 52 bin metrekare kadar aşmış olacak.

Çalışmaların başlatıldığı Kemaliye mahallesinde yurttaşlar, çalışmalardan dolayı memnuniyetleri dile getirerek, belediye yönetimine ve çalışanlarına teşekkür etti.