TEMİZLİK ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

TEMİZLİK ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR Ergani Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü “Temiz ve Modern Bir Ergani için” çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ergani Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri Yenişehir –TOKİ civarı ile 30 metrelik yolda çevre temizliği yaptı. Yürütülen temizlik çalışmasına, temizlik birimi çalışanları ile birlikte Ergani Belediye Başkanı Ramazan Kartalmış ve Birim Müdürü Bekir Kaymaz katıldı. Temizlik işleri bünyesinde çalışan işçiler, imara yeni açılan bölgeleri ve Ergani belediyesi tarafından orta refüj, kaldırım ve peyzaj çalışmaları tamamlanan yolun çevre temizliğini yaptı. Kaldırımlar önce süpürüldü, daha sonra bol su ile yıkandı. Cadde, yol süpürme aracı ile temizlendi. Yol etrafındaki çevre kirliliğine yol açan molozlar ve çöpler kaldırıldı. Belediye yetkilileri, “Temiz ve Modern Bir Ergani için” yurttaşlardan çevre temizliği konusunda duyarlı olmalarını istedi.