CADDELERİMİZ TAZYİKLİ SU İLE TEMİZLENDİ

CADDELERİMİZ TAZYİKLİ SU İLE TEMİZLENDİ Ergani Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan çalışmalarda İlçe merkezinde bulunan tüm ana caddeler tazyikli su ile yıkanarak toz ve çamurdan temizlendi. Ergani’de gece yarısı Belediye temizlik ekipleri şehrin en işlek caddeleri olan Milli Egemenlik ve Ziya Gökalp Caddelerini tazyikli su ile yıkadı. Ergani Belediye Başkanı Av. Ramazan Kartalmış geç saatlere kadar çalışmaları denetledi. Temizlik çalışmasına başlayan ekipler tazyikli su ile çarşı merkezinde bulunan işlek caddelerde biriken kum, çamur ve benzeri atıkları temizleyerek, kirlilikten arındırdı. Yollarla birlikte kaldırımları yıkayan ekiplerin çalışmalarını memnuniyetle karşılayan yurttaşlar çalışan personellere teşekkür etti.