ERGANİ BELEDİYESİ KAR MESAİSİNDE

İlçemizdeki yoğun kar yağışıyla birlikte anayol, cadde ve sokaklarda yaşanan sorunları gidermek üzere Belediye ekipleri kar temizleme ve küreme çalışmalarına başladı.

Ergani Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe merkezi ve çevre mahallelerinde etkili olan yoğun kar yağışının başlaması sebebiyle yollarda kar temizleme, küreme ve tuzlama çalışmasına başladı. Kar yağışı nedeniyle vatandaşların herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmaması için karla kaplanan anayollar, cadde ve sokaklar Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından iş makinelerinin de yardımı ile temizleniyor. Bu kapsamda çalışmalarını aralıksız sürdüren Ergani Belediyesi, 2 adet JCB, 1 Adet greyder,2 adet Traktör, 10 personel ile 24 saat dönüşümlü olarak çalışmalar yürütülmektedir.