İLÇEMİZ PARKLARINDA YENİLEME ÇALIŞMASI BAŞLATTIK

Belediyemiz, ilçemizde bulunan tüm parklarda yenileme çalışmaları başlattı.

Ergani Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin parklarda başlattığı bakım ve onarım çalışmaları kapsamında parklarda ihtiyaç duyulan materyaller tespit edilerek tamamlanıyor. Park Bahçe Müdürlüğü’ne bağlı ekipler farklı parklarda koordineli bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Başlatılan yenileme çalışmalarıyla Ergani Aile Parkı, TEDAŞ Parkı, Gençlik Parkı ve Dörtyol mevkiinde bulunan parklarımızda bulunan banklar zarar gördüğünden ve büyük bir kısmının parçalanarak yok edilmesinden kaynaklı eski bankların yerine ve ihtiyaç olduğu görülen yeni noktalara, dayanıklı ve yeni banklar monte edildi. Aydınlatma sistemi bir bütün olarak revize edildi.

“TOKİ’ de bulunan sabit semt pazarı çevresi sosyal yaşam alanına dönüştürüldü”

Belediye park bahçe ekipleri TOKİ’ de bulunan sabit semt pazarının bulunduğu alanın çevresini pazara gelen yurttaşların oturup; dinlenmesi amacıyla düzenledi. Çalışmalar kapsamında sabit semt pazarı çevresine ağaçlar dikilip; banklar yerleştirildi.

İlçemizin park bahçe alanlarından sorumlu ekiplerimiz yoğun ve özverili bir şekilde çalışmalarını yürütmektedir.