BELEDİYEMİZ KİLİTLİ PARKE TAŞI DÖŞEME ÇALIŞMASININ STARTINI VERDİ

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü 2017 yılı yol yapım onarım çalışmaları kapsamında kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının startını verdi.

Ergani Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2017 yılı hedefleri içerisinde bulunan, 60 bin m2 kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Yurttaşlara rahat, huzurlu, modern ve yaşanılabilir bir yaşam sunma ilkesi ile çalışmalarını aralıksız sürdüren Ergani Belediyesi, mahallelerde yaşanan zorlukları ortadan kaldırmak amacıyla 2016 yılında tamamlanması hedeflenen fakat olumsuz hava şartlarından dolayı tamamlanamayan, 172 bin metrekare kilitli parke taşı döşeme çalışmasının eksik kalan 60 bin m2 kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına, havaların ısınmasıyla birlikte başladı. Adnan Menderes Mahallesi Siteler yolunda startı verilen çalışmalar planlanma dahilinde diğer muhtelif mahallelerde devam edecek.

Çalışmaların başlatıldığı Siteler bölgesinde yaşayan yurttaşlar, çalışmalardan dolayı memnuniyetleri dile getirerek, belediye yönetimine ve çalışanlarına teşekkür etti.

Ayrıca Belediyemiz geçen yıl Kemaliye, Fatih, Namık Kemal, Kemertaş ve İstasyon mahallesinde 112 bin m2 kilitli parke taşı döşedi.