ERGANİ BELEDİYESİ İLÇEMİZE YENİ BİR İMAR YOLU KAZANDIRDI

Ergani Belediyesi, Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yenişehir bölgesinde geçtiğimiz yıl imara açılan yolun yapım çalışmalarına başlandı. Daha çağdaş ve yaşanılabilir bir kent oluşturma ilkesi ile çalışmalarını yürüten Ergani Belediyesi, Ergani Devlet Hastanesini Kız Meslek Lisesine bağlayan 1 km uzunluğunda ve 20 metre genişliğindeki  yeni imar yolunda, alt temel malzeme serimi ve zemin sıkıştırma çalışmalarının ardından orta refüj, kaldırım, aydınlatma, su oluğu ve peyzaj çalışmalarına başladı.
1 km uzunluğunda 1 geliş 1 gidiş olmak üzere çift yönlü yolda kilitli parke taşı ve kaldırım, su oluğu ve yağmursuyu drenaj kanalı döşeme çalışmalarının yanında peyzaj ve aydınlatma çalışmaları bir bütün olarak yürütülmektedir. Çalışmalar tamamlandığında ilçeye yeni bir görünüm kazandıracak olan yeni imar yolunun en kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulması hedefleniyor.