BELEDİYE 400 ADET YENİ ÇÖP KONTEYNERİ ALDI

Ergani Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından 400 adet Çöp konteyneri satın alınarak ilçede ihtiyaç olan yerlere yerleştirdi.
Daha temiz ve yaşanılabilir bir kent için çalışmalarına aralıksız devam eden Ergani Belediyesi 400 adet Çöp konteyneri satın aldı. Alınan konteynerler yurttaşların talepleri doğrultusunda ihtiyaç olan
yerlere yerleştirildi.

Ergani Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, temizlikte daha hızlı, daha etkin ve kesin çözüm almak için, gece gündüz; 108 İşçi,10 adet Sıkıştırmalı Çöp Kamyonu,4 adet Yol Süpürme Kamyonu,1 adet Açık Kasa Kamyonet, 1 adet Çöp Konteynırı Yıkama Aracı, 2 adet Mini Yol Süpürme Aracı, 5 adet Yaprak Toplama Aracı, 27 Süpürgeci ile 2 vardiya şeklinde çalışmalarını ilçenin dört bir yanında kesintisiz olarak sürdürmektedir.