Ergani Belediyesi İmara Yeni Açılan Yolu Tamamladı

Ergani Belediyesi İmara Yeni Açılan Yolu  Tamamladı
Ergani Belediyesi, Fen işleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yenişehir bölgesinde geçtiğimiz yıl imara açılan yolun yapım çalışmalarını tamamladı. Daha çağdaş ve yaşanılabilir bir kent oluşturma ilkesi ile çalışmalarını yürüten Ergani Belediyesi, Ergani Devlet Hastanesini Kız Meslek Lisesine bağlayan 1 km uzunluğunda ve 20 metre genişliğindeki  yeni imar yolunda, alt temel malzeme serimi ve zemin sıkıştırma çalışmalarının ardından orta refüj, kaldırım, aydınlatma, su oluğu ve peyzaj çalışmaların tamamlandı.
1 km uzunluğunda 1 geliş 1 gidiş olmak üzere çift yönlü yolda kilitli parke taşı ve kaldırım, su oluğu ve yağmursuyu drenaj kanalı döşeme çalışmalarının yanında peyzaj ve aydınlatma çalışmaları bir bütün olarak tamamlanıp halkın hizmetine sunuldu. Yolun tamamlanması ile birlikte ilçe yeni bir renkliliğe kavuştu.
İmara yeni açılan yolun tamamlanıp hizmete girmesi yurttaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.