İLÇEMİZ YENİLENMEYE DEVAM EDİYOR

Ergani Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin dört bir tarafında kilitli parke taşı, kaldırım, yol açma ve yama çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Yıl boyunca kilitli parke taşı, bordür, kaldırım ve aydınlatma çalışmalarına ağırlık veren Ergani Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, bakımlı yollar, düzgün kaldırımlar ve prestijli caddeler için ciddi bir çalışma sergiliyor. Ergani Belediyesi daha yaşanılabilir bir ilçe hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kilitli parke taşı, bordür ve aydınlatma çalışmaları ile ihtiyaç duyulan noktalarda kaldırımları da yenileyen Ergani Belediyesi, hem araç hem de yaya trafiğini rahatlatacak düzenlemeler gerçekleştiriyor. Bu çalışmalar kapsamında Yenişehir Siteler Bölgesinde Kız Meslek Lisesini Kent Ormanına bağlayan ve 30 metrelik yola bağlanan yolda, 23 bin metrekare alanın kilitli parke taşı, bordür, kaldırım ve aydınlatma çalışmasını tamamladı.  Çalışmaların tamamlanması ile birlikte bölgede renkli bir dinamik oluştu.

Yurttaşlar yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, belediyeye teşekkür etti.