ERGANİ BELEDİYESİ 300 BİN m2 KİLİTLİ PARKE ÇALIŞMASI STARTI VERDİ

Ergani belediyesi 300 bin m2 kilitli parke taşı çalışmasının startını verdi.

Ergani Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, merkez mahalleler ile kırsal mahallelerde yol yapım, parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarının startını verdi.

Ergani Belediyesi  Fen İşleri Müdürlüğü, merkez mahalleler ile kırsal mahallelerde yol yapım, parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında Ergani’ye bağlı merkez ve kırsal mahallelerde 300 bin m2 kilitli parke taşı döşemesi gerçekleştirecek.

Yurttaşlara daha iyi bir hizmet sunmak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Ergani Belediyesi hava şartların düzelmesi ile birlikte; vatandaşların yazın tozdan, kışın çamurdan kurtulması ve rahat etmeleri için merkez ve kırsal mahallelerde kilitli parke taşı döşeme, kaldırım ve stabilize yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Adnan menderes Mahallesinde startı verilen çalışmalar sırasıyla diğer merkez mahaller ve Aşağıkuyulu, Kesentaş, Dağarası, Selman, Hendek, Aşağıbitikçi,Akçakale,Ametli, Çayırdere,Dereboyu, Morkoyun, Kömürtaş, Bereketli, Salihli, Han,Aşağıçayan,Özbilek,Cömert, Şölen ile Çukurderemahallelerinde devam edecek.

2015 yılı öncesi ilçe genelinde yapılan kilitli parke taşı döşemesi  420 bin metrekare iken, Belediyemizin 4 yıl içerisinde ihtiyaçlar doğrultusunda gerçekleştirdiği 2015 yılında 300 bin metrekare, 2016 yılında 172 bin metrekare, 2017 yılında ise 83 bin m2 2018’de planlanan 300 bin m2  tamamlandığında ilçe genelinde kilitli parke taşı birmilyonikiyüzyetmiş bin metrekare’ye çıkacak.